เรื่อง : Opening Hours of JFK Library during Semester Break
ถึง : all staff and students

JFK Library Pattani Campus would like to announce opening hours during the semester break longing from 17 December 2018 to 6 January 2019. Here are the details:

Monday – Friday: 08.30 – 16.30 hrs.

Saturday, Sunday and public holidays: closed

Those who need to return books and other materials on the closed days can proceed by dropping all items in the drop-box provided in front of the library.

We thank you for your acknowledgment and operation.

JFK Library, PSU Pattani

วันหมดอายุข่าว : 12/01/2562
ประกาศโดย : JFK Library, PSU Pattani [vitaya] เมื่อวันที่ : 17/12/2561