เรื่อง : Closure of the JFK Library
ถึง : all user

Kindly be informed that JFK Library, Pattani Campus will be closed on the 13th of October 2018 to commemorate the passing of

His Majesty the Late King (King Bhumibol Adulyadej) and on the 15th of October 2018 as a compensatory holiday.

In case you need to return your borrowings on the closed days, the library has provided drop boxes in front of the library to assist you.

We apologize for any inconvenience this may cause and thank you in advance for your understanding and cooperation.

JFK Library, PSU Pattani

วันหมดอายุข่าว : 20/10/2561
ประกาศโดย : JFK Library, PSU Pattani [vitaya] เมื่อวันที่ : 11/10/2561