เรื่อง : Congratulations to Prize-Winning Members of JFK Library
ถึง : all user

FK Library, Pattani Campus, would like to announce and congratulate prize-winning members. The followings are the judging criteria;

-    the most frequent borrowing,  second semester / academic year 2017 (January – May 2018)

-    the most frequent usage of the library, second semester / academic year 2017(January – May 2018 )

The winners list can be checked now at the notice board on the first floor of the JFK Library or the Library’s Facebook page:

https://www.facebook.com/JFKLibraryPSU?fref=ts and winners are able to pick up the prize within 31 October 2018

at the Question and Search Assistance counter.

Congratulations to all winners and we highly appreciate your library usage.

JFK Library, Pattani Campus

วันหมดอายุข่าว : 31/10/2561
ประกาศโดย : JFK Library, PSU Pattani [vitaya] เมื่อวันที่ : 19/09/2561